איזה ביטוח מכסה טיפול יקר?

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

13/04/2005 | 14:26 | מאת: לולי

שלום, אמי צריכה טיפול שיניים שעולה הרבה מאוד כסף (השתלת עצם). האם יש ביטוח שיכול לכסות את זה? אם כן, האם תוכל להפנות אותי? האם כשאני נרשמת לביטוח, מאחר והבעיה כבר קיימת- האם הם לא מחויבים לכסות את מחיר הטיפול? תודה רבה על עזרתך, לולי

13/04/2005 | 20:12 | מאת: אייל קרמר

שלום לולי, לצערי אין אף ביטוח טוב וזול בנושא השיניים. הביטוחים הטובים הם יקרים מאוד ואיני חושב שיש בהם כדאיות כלכלית. הייתי מציע לך לנסות את מרפאות השיניים של קופ"ח בה אמך חברה.

19/04/2005 | 15:37 | מאת: לולי

היי אייל, תודה על תשובתך, אבל בקופת החולים לא רוצים לעזור לנו והניתוח יעלה 70,000 שקל. האם יש דרך כלשהי לעזור לאימי? איך אפשר לארגן ניתוח בחו"ל אם לי יש אזרחות אירופאית - אני יכולה לבקש בשבילה ניתוח בחו"ל? תודה רבה על העזרה לולי

19/04/2005 | 20:34 | מאת: יריב אבני

לולי שלום. צר לי, אך אין פתרון טוב אשר אוכל להציע לך בנושא כאוב זה ( תרתי משמע). לעניין האזרחות האירופאית, אינך צריכה לקבל אישור הקופה שהרי את נוסעת לקבל טיפול מטעם המדינה בה את אזרחית, כך שאין קשר.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל