טיסה קצרה בשבוע 36 להריון

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

04/04/2005 | 00:02 | מאת: נטלי

אני מעוניינת לטוס לקפריסין בפסח - אז אהיה בשבוע ה 36 להריון. הטיסה היא קצרה ולא אמורה להוות סיכון. האם יש חברות שיטיסו אותי ? איפה אפשר לרכוש ביטוח ?

04/04/2005 | 11:34 | מאת: משה

שלום נטלי לא ניתן לרכוש ביטוח בשבוע ה- 36 לגבי טיסות - פני לחברות התעופה. ובכל מקרה שיהיה במזל.

05/04/2005 | 22:41 | מאת: יריב אבני

נטלי שלום. האם חברות ביטוח יטיסו אותך? עליך לברר עם סוכן הנסיעות שלך או ישירות בחברת התעופה. לדעתי לא ניתן להגיד לך איננו מטיסים, אך בפירוש ניתן להגיד שהאחריות עלייך. מבחינת ביטוח נסיעות לחו"ל, אינני מכיר חברה אשר מבטחת הריון בשבוע 36.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל