ביטוח סיעודי-השינויים שבדרך?

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

03/04/2005 | 22:03 | מאת: מירב

האם מותר לביטוח סיעודי לשנות את תקנון הביטוח לאחר 7 שנות ותק? סבתא שלי מבוטחת בדקלה והיא עודכנה לאחרונה שהורידו את שנות הביטוח מ3 לשנתיים וחצי-כיום היא בת 71. האם יותר בטוח לעשות לה ביטוח פרטי או להשאר בביטוח הקיים-מדובר באישה שחולת סכרת בארבע שנים האחרונות (זאת אומרת שהיא נכנסה בריאה לביטוח הסיעודי)

04/04/2005 | 11:40 | מאת: משה

מירב שלום! כפי שציינת הביטוח של דקלה (אני מניח שנעשה דרך קופ"ח) מותר להם לשנות את תנאי הביטוח אחת לכמה שנים. אין שום קשר לוותק. החוזה של דקלה הוא לכמה שנים.ובתום החוזה נקבעים תנאים חדשים. שימי לב עלול להיווצר מצב שחב' הביטוח לא תסכים לחדש חוזה מסיבות שונות ואז כל המבוטחים ישארו ללא ביטוח. לגבי האפשרות לביטוח פרטי - פני לסוכן שימלא הצהרת בריאות ורק לאחר מכן תוכלי לדעת האם ישנה אפשרות להצטרף.

05/04/2005 | 22:44 | מאת: יריב אבני

מירב שלום. 1. כן מותר לשנות, בתום תקופת ביטוח הקולקטיב ניתן לחדשו עם שינויים בפרמיות, בכיסויים בהגדרות, בהכל. 2. אכן, ביטוח פרטי עדיף אבל: א. הוא הרבה יותר יקר. 2. הסיכויים להצליח לבטח את סבתך בגילה עם מחלת הסכרת אפסיים לדעתי. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל