ביטוח בריאות לחו"ל לגילאי 50-60

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

31/03/2005 | 23:32 | מאת: איתמר

איך יתכן שאין קופ"ח או חברת ביטוח המוכנה לבטח בגילאי 50-60 ביטוח בריאות בחו"ל לתקופה ארוכה יותר מ-3 חודשים? למיטב ידיעתי הביטוח היחיד הקיים הוא ביטוח יקר מאוד ולא שווה לכל נפש. מה עושה זוג מבוגר כאשר נוסע לחו"ל לתקופה של שנה? ובאיזה מחיר? איתמר

01/04/2005 | 10:29 | מאת: יריב אבני

איתמר שלום. כתבת בתחילת השאלה שאין קופ"ח או חברת ביטוח המוכנים לבטח ...... אחר כך כתבת שיש מי שמוכן אבל זה יקר.... חשוב להבין תחילה כי קופ"ח לא מבטחת. לקופ"ח יש הסכם עם חברת ביטוח והיא זו שמבטחת. כל אחד בודק לעצמו עלות מול תועלת האם שווה לא לשלם "יקר" בעד כיסוי טוב. והתשובה היא חד משמעית. חובה לבטח. ה"יקר" עליו אתה מדבר כבר לא יראה לך יקר כל כך כשתבין את עלויות האישפוזים וההוצאות הרפואיות היכולות להיגרם בחו"ל עקב מקרה ביטוח. אתה מוזמן לפנות אליי ישירות ואפנה אותך לקבלת פתרון הולם. בכל מקרה, אל תיסע ללא ביטוח!

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל