אפגרייד

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

30/03/2005 | 18:57 | מאת: גיל

הביטוח המושלם מאפשר ניחוח בחו"ל רק במקרה של בקנת חיים או שלא ניתן לבצע את הניתוח בארץ. במידה ואני רוצה לבצע את הניתוח החו"ל מכיוון ששם נמצא המיכשור המודרני ביותר או המנתח הטוב ביותר, האם במקרה זה אינני מכוסה ע"י האפגרייד? (בהנחה שניתן לבצע את הניתוח בארץ אך במיחשור מיושן או ע"י מנתח פחות מנוסה, כאשר אינני בסכנת חיים)

31/03/2005 | 21:11 | מאת: יריב אבני

גיל שלום. שאלה מצוינת. להבנתי את פוליסת אפ גרייד, והבנחה שיש בה הרחבה זו או אחרת לניתוחים בחו"ל, היא תשפה אותך בדלתא שבין מחיר הניתוח המאושר ע"י קופ"ח בה אתה חבר לבין עלות הניתוח בחו"ל. היות והניתוח אינו מאושר בחו"ל ע"י הקופה הרי שגם לא יאושר הכיסוי ע"י חברת הביטוח. שמעתי בעבר סיפורים שונים על כך שהפוליסה מכסה ניתוחים גם אם הקופה לא אישרה, אך אין לי לכך הוכחה של ממש...

03/04/2005 | 20:45 | מאת: ניר

מינסיון אישי אם קופת החולים לא משלמת על הניתוח חברת הביטוח חיבת לתת לך את 100% הניתוח תודה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל