ביטוח לתרופות שאינן כלולות בסל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

29/03/2005 | 18:51 | מאת: מאיר

ברצוני לעשות ביטוח לתרופות שאינן כלולות בסל הבריאות. האם קיים דבר שכזה לחוד או רק במסגרת ביטוח כולל? מה סדר גודל של עלויות?

29/03/2005 | 19:30 | מאת: אייל קרמר

שלום מאיר, ביטוח תרופות הינו הרחבה של פוליסת בריאות. העלות לביטוח הרפואי היא לפי מספר המבוטחים וגילם. התוספת בגין התרופות הינה כ - 9 ש"ח לחודש ליחיד, וכ - 18 ש"ח לחודש לזוג או למשפחה.

31/03/2005 | 21:13 | מאת: יריב אבני

מאיר שלום, עלות כיסוי להשתלות ותרופות למשפחה ללא קשר בגיל או במספר הנפשות הינו כ 45 ש"ח בחודש. אז איך עד היום לא הייתם מבוטחים.....???

03/04/2005 | 21:00 | מאת: ניר

אם ברצונך ביעוץ חינם ומחירים בהנחות צור איתי קשר במייל [email protected]

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל