upgrade of Harel

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

28/03/2005 | 14:22 | מאת: מארי

יש לי את התוכנית המשלימה של הראל - upgrade . ממה שהוסבר לי כאשר רכשתי את הפוליסה הוא שהם מכסים כל ניתוח ובחירת כל מנתח בדיוק כפי שמכסה הפוליסה הרגילה, אבל כיוון שלרוב אוכל לקבל את אותו שירות באמצעות המושלם של קופת החולים, אז התעריף הוא מופחת. אבל במפורש נאמר שאינני חייב להשתמש בשירותים של המושלם, אלא רק שאם אשתמש הם יכסו את כל ההפרשים מבלי לתת פיצוי כפול. מדבריך בעמוד הקודם הבנתי אחרת, האם יש הבדל בסל השירותים בין פוליסת ה updrade לעומת הפוליסה בריאות פרטית רגילה של הראל?

29/03/2005 | 04:23 | מאת: יריב אבני

מארי שלום. לטעמי הבנת לא נכון את הפוליסה. חברת הביטוח היא גוף כלכלי שמטרתו רווח. לא ייתכן ותשווק פוליסה אשר עולה חצי מפוליסה אחרת באותה חברה והכיסויים בה יהיו זהים. יש נקודה מהותית אשר בגינה הוזלה הפרמיה. ב ,אפ- גרייד" חברת הביטוח תשלים את הכיסוי בין השב"ן של הקופה לבין עלות הניתוח בפועל. אבל עלייך לתבוע תחילה את הקופה. אינך יכולה לערוך את הניתוח ישירות באמצעות הפוליסה. חברת הביטוח בעצם מציעה לך פתרון חלקי אשר משלים את "המשלים". יש לתוכנית זאת ממליצים רבים אך גם מתנגדים רבים. אני מאלו שמאמינם כי כשמעוניינים בפתרון טוב, רוכשים אותו בצורה הטובה ביותר ולא באופן חלקי.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל