למר קרמר

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

23/03/2005 | 01:21 | מאת: אמיר

מדוע אינך ממליץ על ביטוח הרפואי של חברות כרטיסי האשראי שניתן בחינם? בהנחה שאני אדם בריא וצעיר מה אני צריך יותר מיזה? אשמח מאוד אם תפרט בתשובתך תודה על שיתוף פעולה אמיר

23/03/2005 | 21:10 | מאת: אייל קרמר

שלום אמיר, בהנחה שאתה אדם בריא, צעיר וחסין פגיעות ותביעות - אני ממליץ לך בחום על הביטוח הרפואי של כרטיסי האשראי. אם אתה בריא, צעיר ולא חסין פגיעות ותביעות, וגם תטרח לקרוא את הפוליסות השונות, אתה תמצא הבדלים רבים בין הפוליסות של חברות כרטיסי האשראי לבין הפוליסות של חברות הביטוח, בהגדרות, בהרחבות, בחריגים ובסכומי הביטוח. עניין נוסף שעליך לתת עליו את הדעת הוא שחו"ח אם קרה לך מקרה קצת יותר מורכב ומסובך וחברת כרטיסי האשראי תעדיף לדחות או להתעלם ממך, הרי שתצטרך להתמודד לבדך מולם או שתצטרך לקחת עו"ד מומחה, תבזבז זמן יקר, אנרגיות בלי סוף ואולי גם כסף. לעומת זאת, אם תעשה את הביטוח דרך סוכן ביטוח מורשה - סביר מאוד להניח שתקבל סיוע מיקצועי, ענייני, נטול פניות - וכל זה ללא עלות נוספת. כל שאמרתי כאן, אינו מבטל לחלוטין את אפשרות הבחירה בחברת האשראי, ויש הרבה תביעות שהם משלמים - ובזמן, אבל..... האם היית הולך לרו"ח/עו"ד/מהנדס/רופא וכו' שהיה מציע לך שירותים בחינם???? אני מניח שהיית מרים גבה לשמע ההצעה הנדיבה. לפעמים החינם - עולה יקר, ודי לחכימא ברמיזא !!! בכל מקרה, אם אתה נוסע, סע לשלום, תהנה וחזור בשלום.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל