תאילנד- חיסונים

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

22/03/2005 | 09:31 | מאת: אמיר

שלום רב! להערכתי שאלו את השאלה הזו אבל אינני מוצא לה תשובה איזה חיסונים הנני נידרש לעבור עבור תאילנד (בנקוק, קוסמוי,קופנגן) 1. צהבת A 2. צהבת B 3. טיפוס הבטן (טייפואיד) 4. דלקת מוח יפנית 5. דלקת קרום המוח (מנינגקוקוס) 6. טטנוס אשמח מאוד אם תדרג איזה מהם אני צריך ומהחשיבות הגבוהה לנמוכה ואיזה מהם אינני צריך כלל אגב אם בצבא עושים את 5 ו-6 אז עשיתי אותם בשנת 96 תודה על עזרתך אמיר

24/03/2005 | 22:04 | מאת: יריב אבני

אמיר שלום. כפי שנאמר גם בעבר, זהו פורום ביטוח בריאות וביטוח נסיעות לחו"ל. אין בידי את היכולת לייעץ בנושא חיסונים. עליך למצוא פורום רלוונטי לשאלתך. בהצלחה, יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל