ביטוח רפואי/חב' האשראי.

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

16/03/2005 | 21:17 | מאת: גל

שלום רב. האם פוליסת ביטוח הניתנת ללא תמורה נוספת במסגרת חברות האשראי עונה ע"פי נסיונך על הצרכים? אהיה יותר ספציפי לנסיעה של שלושה ימים למדינה בארופה. תודה

16/03/2005 | 21:33 | מאת: אייל קרמר

שלום גל, לא.לא. לא. קנה לעצמך שקט נפשי ב - 20$, סע לשלום ותחזור בשלום.

16/03/2005 | 21:44 | מאת: יריב אבני

גל שלום. הפוליסות האלו יותר טובות מ" לא לעשות כלום" או בתירגום: כדאי תמיד להרחיב בכמה דולרים נוספים על כל צרה שלא תבוא. למרות זאת צעירים רבים אשר מגדירים עצמם כבריאים מסתמכים על הכיסוי- ולוקחים את הסיכון על עצמם. לשיקולך. יריב

13/04/2005 | 14:22 | מאת: לולי

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל