בחירת ביטוח לחו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

13/03/2005 | 10:32 | מאת: טל

שלום, אמנם כתבתי הודעה גם למטה אבל כדי להיות בטוח שתראה את ההודעה אני פותח חדשה. אנחנו משפחה עם תאומות בנות כמעט שנתיים שטסים לדרום אפריקה לתקופה של שבועיים. אלו סעיפים חשובים כאשר בוחרים ביטוח לחו"ל? אנחנו מתכוונים לשכור רכב, האם הביטוח רגיל מכסה הכול. מה לגבי האותיות הקטנות, למה צריך לשים לב. תודה

18/03/2005 | 20:02 | מאת: יריב אבני

טל שלום. כמובן שעליך לערוך ביטוח רפואי ומקיף לנסיעה, אל תסתמך על הכיסוי הניתן ללא תשלום ע"ח חברות כרטיסי האשראי- הוא אינו מספק. יש לוודא כי סכומי הביטוח המכוסים בתוכנית הינם רחבים ( בד"כ כפול משניתן בסטנדרש של כרטיסי האשראי). במידה וקיימת בעיה רפואית לאחד מבני המשפחה, יש להצהיר על הבעיה ע"מ שתדעו בדיוק עוד טרם יציאתכם כיצד מתייחסת חברת הביטוח לבעיה ( אם בכלל). לעניין שכירת הרכב, יש לוודא עריכת רישיון נהיגה ב"ממסי" ולא להסתמך על רישיון הארץ. סעו בשלום. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל