מלריה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

05/03/2005 | 22:25 | מאת: גילה

שלום בתי בת 23 יוצאת בסוף מרץ להודו.(בעיקר לצפון) במסגרת הברורים לגבי חיסונים מצאנו דעות סותרות וקיצוניות על הכדאיות בנטילת כדורים למניעת מחלת המלריה. יש הטוענים שהם גורמים לתופעות לואי קשות וכדאי לוותר עליהם ויש הטוענים שאין לעזוב את הארץ בלעדי הטיפול. אנו מבקשות מבאי הפורום להביע דעתם ולסייע לנו בהחלטה קשה זו. תודהההההה גילה

07/03/2005 | 21:06 | מאת: יריב אבני

גילה שלום. שאלה טובה, אך לא בפורום המתאים. נסי לברר האם יש פורומים העוסקים בחיסונים או בטיולים להודו. בהצלחה יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל