ביטוח נסיעות לחו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

27/02/2005 | 16:17 | מאת: אלון

שלום, אימי, פנסיונרית בת 61 מעוניינת לעבור לגור בארה"ב למשך שנה יחד עם משפחתה של אחותי שכבר גרה שם. היא עברה בהצלחה ניתוח להסרת כיס המרה לפני כ שלושה חודשים, ועברה את כל הביקורות הנחוצות שהיו תקינות לחלוטין. כמו כן היא סובלת מבעיית כולסטרול, וקטרקט בעין. מעבר לכך היא אישה בריאה. היא חברה בקופ"ח כללית ויש לה ביטוח מושלם. היא מעוניינת לרכוש ביטוח רפואי לחו"ל. שאלתי היא איזה ביטוח כדאי לרכוש, ביטוח נסיעות או ביטוח לאדם שמתגורר בחו"ל, כמו כן האם היא צריכה ביטוח למחלות קיימות (היות ועברה ניתוח ובעית הכולסטרול), או שמספיק ביטח רגיל. אשמח אם תמליץ/תפנה אותי לביטוח מסויים, תודה

27/02/2005 | 17:29 | מאת: יריב אבני

אלון שלום. ביטוח נסיעות לחו"ל זול יותר מהביטוח לתושבי ארה"ב. כמובן שמומלץ לנסות ולקבל כיסוי גם בגין הבעיות הרפואיות הקיימות, היות והסיכוי להיתקל בבעיה הקשורה לנושא- גבוהה. אני אפנה אליך מישהי אשר תנסה לעזור לך, היא תיצור עמך קשר באי מייל. יריב

09/03/2005 | 22:17 | מאת: טל

אנחנו משפחה עם תאומות בנות כימעט שנתיים. אלו סעיפים חשובים כאשר בוחרים ביטוח לחו"ל? אנחנו מתכוונים לשכור רכב, האם הביטוח רגיל מכסה הכול. מה לגבי האותיות הקטנות, למה צריך לשים לב. תודה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל