שיניים

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

19/12/2000 | 00:28 | מאת: שלומי כהן

יריב שלום אשתי ואני מעוניינים בפרטים על ביטוח טיפול שיניים. למי זה מומלץ? האם שיניי המובטח נבדקים לפני? אשמח לתשובה גם טלפונית תודה שלומי

19/12/2000 | 21:48 | מאת: יריב אבני

שלומי שלום. ביטוח שיניים מומלץ למי שמאמין כי עלות הטיפולים שיצטרך לעבור במהלך תקופת הביטוח תהיה גבוהה מהעלות אותה יאלץ להוציא באופן פרטי על ביטוח. כמו כן אם אתה שונא סיכון, ומעדיף לשלם כל חודש פרמיה סבירה על מנת להיות שקט ובטוח כי במקרה של קטסטרופה רפואית לא תאלץ להיפרד מסכומי כסף גדולים, אזי מתאים לך ביטוח שכזה. שיני המבוטחים אינן נבדקות טרם הכניסה לביטוח, והכיסוי הוא מידי. בד"כ חברות הביטוח מחייבות את המבוטח בתשלום פרמיה לאורך מספר שנים, שלוש או שש שנים, לא תוכל לבטל את התוכנית לפני תום תקופת הביטוח היות והתחייבת. ביטול הוראת קבע יגרור תביעה משפטית מצד חברת הביטוח... אבל יש סוגי פוליסות שונות ומגוונות על כן מומלץ לפנות לסוכן הביטוח שלך.

21/12/2000 | 10:21 | מאת: טליה

שלומי, אתה צריך לשים לב איזה כיסוי אתה רוכש בביטוח, כי מרבית ביטוחי השיניים לא מכסים הכל, ולכולם יש "החרגות" כאלה ואחרות. נגיד, עד טיפול מסויים אחד בשנה, או שאין כיסוי לתיקונים של טיפולים ישנים, כל מיני דברים כאלה, שבגללם אתה עלול בסוף לשלם גם ביטוח וגם על טיפולי שיניים יקרים, שתגלה פתאום שלא כלולים בפוליסה. יש הרבה תביעות בנושא הזה, וצריך להזהר, ואולי לקחת את הפוליסה המוצעת לרופא השיניים שלך, שיגיד לך אם הפוליסה הזו מתאימה לך, ואם הוא עובד עם אותה חברה וכדומה.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל