ביטוח חו"ל - סעיפים קטנים

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

20/08/2004 | 09:07 | מאת: ת

הי 1. למה הכוונה שלא מכוסה מצב בריאותי שהחל בארץ ,האם רק מחלות מוכרות ומוגדרות , או למשל אם הרגשתי לא טוב (משהו לא מוגדר כמו וירוס) לפני היציאה מהארץ ללא טיפול תרופתי , ובחו"ל הובהלתי לבי"ח עקב חולשה חזקה וכמעט איבוד הכרה? 2. אם חזרתי מחו"ל עקב כך , ולא נמצא סיבה בכל הבדיקות הרפואיות , האם כשאצא פעם הבאה לחו"ל בקרוב , אני מוגבל במשהו בכיסוי?

22/08/2004 | 18:03 | מאת: יריב אבני

ת שלום. 1. הכוונה למצב רפואי קיים המתייחס למחלות כרוניות, ודברים מהותיים ולא לוירוס עונתי כגון שפעת. והכל בכפוף לתנאי הפוליסה 2. לדעתי לא תהיה כל הגבלה אלא אם כן התגלתה בעיה רפואית . עליך להצהיר בכל מקרה על המקרה טרם יציאתך בפעם הבאה ע"מ שלא יהיו ספקות בנושא.

22/08/2004 | 18:04 | מאת: יריב אבני

ת שלום. 1. הכוונה למצב רפואי קיים המתייחס למחלות כרוניות, ודברים מהותיים ולא לוירוס עונתי כגון שפעת. והכל בכפוף לתנאי הפוליסה 2. לדעתי לא תהיה כל הגבלה אלא אם כן התגלתה בעיה רפואית . עליך להצהיר בכל מקרה על המקרה טרם יציאתך בפעם הבאה ע"מ שלא יהיו ספקות בנושא.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל