ביטוח נסיעות

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

09/06/2004 | 19:58 | מאת: eli

אני חולה במחלה כרונית בן32 איזה ביטוח אוכל לעשות?

10/06/2004 | 04:47 | מאת: אייל קרמר

שלום אלי, לא כתבת מאיזה מחלה כרונית אתה סובל. לגבי מחלות מסויימות ישנן עמותות/אירגונים/סוכני ביטוח שהצליחו להשיג עבור החולים הספציפיים ביטוח נסיעות משופר בחברת ביטוח מסויימת. כמו כן, האם המחלה מחייבת טיפול רפואי צמוד, בפיקוח רופאים, בבי"ח וכו'.... כל אלה שאלות חשובות שהתשובות עליהן יעזרו לנו לעזור לך. כל טוב.

06/08/2004 | 14:56 | מאת: שרה

אני נחשבת לחולת לב מאז שעברתי 2 ניתוחי לב לפני שבע שנים. מאז נסעתי 6 פעמים לחו"ל כולל ארה"ב. לפני חמישה חדשים אושפזתי ביוזמתי לשם מעקב של יומיים בנושא הפרעות קצב. איזה ביטוח נסיעות אוכל לעשות ?

13/06/2004 | 14:39 | מאת: יריב אבני

eli שלום. הכל תלוי בסוג המלה ובמידת פעילותה. ישנן חברות ביטוח אשר יסכימו לבטח תמורת תוספת פרמיה למחיר הרגיל, גם את אותה המחלה וישנן חברות אשר לא יכסו כלל. עליך להעביר הצהרת בריאות מלאה ואמיתית + מסמכים רלוונטים ע"מ לקבל תשובות ברורות מחברות הביטוח. תוכל לפנות אל לאה העוסקת בתחום ע"מ לקבל תשובה ספיציפית לבעייתך:[email protected]

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל