האם ישנו ביטוח רפואי משלים עדיף על פני בטוחי מכבי?

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

03/05/2000 | 21:57 | מאת: א.ב

אני מבוטח בביטוחים המשלימים של קופ"ח מכבי. האם ישנם בשוק ביטוחים טובים יותר? אילו? למה? יתרונות/חסרונות? האם ניתן לחזור אח"כ למכבי? וכו, כרגע אני אדם בריא.

05/05/2000 | 15:57 | מאת: יריב אבני

א.ב שלום. קופות החולים משנות את תקנוניהן מדי פעם על מנת ליצור תחרות ביניהן. את התקנון ניתן לפתוח ולשנות לפי החלטת הקופה, להבדיל מביטוח פרטי בו קיים חוזה מחייב בין המבוטח לחברת הביטוח. הביטוח המשלים של קופ"ח לאומית המכונה "לאומית 2000 " הוא המשלים הטוב ביותר כיום לדעתי. משלים זה הוא בעצם פוליסת ביטוח בריאות פרטית אשר "נתפרה" בין לאומית לבין חברת "הפניקס הישראלי". יש לזכור כי דברים טובים בימינו עולים כסף, לכן השלמה זו של "לאומית" יקרה משמעותית מעלות הצטרפות ל"מגן כסף" ו/או "מגן זהב" של קופ"ח מכבי. בעת מעבר מקופה לקופה תאלץ להתחיל ולמנות תקופות אכשרה חדשות אליהן תיכנס, דבר אשר יכול לפגוע בכיסויים הרפואיים להם אתה זכאי כיום. מומלץ להתקשר ל "מכבי ללא הפסקה" 03-5143999 ע"מ לקבל את תקנון המשלים. כאמור בעת מעבר לקופה אחרת תתחיל תקופת אכשרה חדשה להיספר עבורך ועבור בני משפחתך וגם אם תחליט לחזור ל"מכבי" כל זכויותיך יאבדו ותיכנס כלקוח חדש עם ספירה מחודשת של תקופות אכשרה.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל