ביטוח רפואי משלים כללית

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

03/05/2000 | 18:09 | מאת: דיויד

האם הביטוח הרפואי משלים המסופק ע"י קופ"ח הכללית מאפשר ביצוע התיעצייות וניתוחים במסגרת פרטית. אפשרות לבחור בית חולים ומנתח. כיצד ניתן לבצע הרחבה של ביטוח בריאות שיכלול עד כמה שניתן כיסוי ביטוחי ולא תהיה כפילות ביטוחית בין התוכניות השונות.

05/05/2000 | 15:39 | מאת: יריב אבני

דיויד שלום. הביטוח הרפואי המשלים של קופ"ח כללית המכונה "מושלם"(?!), מאפשר ביצוע התייעצויות %עם רופאים מומחים עד לשלוש התייעצויות בשנה למבוטח (כיסוי של 75% מההוצאה בפועל ועד 400 ש"ח), החיסרון בכיסוי זה הוא הגבלת הקופה להתייעצות עם רופאי ההסכם שלה בלבד ואשר חייבים להיות מנהלי מחלקה בבי"ח או סגניהם, רופא אחר לא יאושר. כמו כן קיים כיסוי של חוות דעת שניה בחו"ל 1. באמצעות כללית מושלם בהשתתפות של 50 ש"ח 2. חוות דעת שניה המתבצעת עצמאית ע"י המבוטח - כיסוי של 75% מההוצאה בפועל ועד לסכום מירבי של 1000$. "המושלם" של כללית מאפשר גם בחירת רופא מנתח ובית חולים אך הבעיתיות היא הגבלת הקופה לרופאי ההסדר שלה ובתי החולים שבהסכם. חסרון גדול יותר הוא התחייבות הקופה לתת את השירות "תוך זמן סביר" - ולצערינו כיום הזמן הסביר הוא לא תמיד סביר ולפעמים אף מגוחך. מומלץ להיכנס לאתר כללית מושלם : www.clalit.co.il ע"מ לעיין היטב בכללי התקנון או לברר בטלפון: 800-802-800-1. המלצתי לך, ע"מ להרחיב ככל הניתן את הכיסוי הביטוחי הוא להצטרף לכיסוי פרטי רחב אותו מציעות חברות הביטוח. רוב התוכניות כיום יוצרות חפיפה עם המשלימים של הקופה, אך בנוסף קיים בד"כ החזר כספי למבוטח אשר ניצל את כיסוי הקופה ולא תבע את חברת הביטוח שלו.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל