ביטול נסיעה עקב חום גבוהה אצל הילד שאמור לטוס

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

04/09/2023 | 03:41 | מאת: ביטול נסיעה

שלום. אנו אמורים לטוס מחרתיים לנופש זוג פלוס ילד. עשינו ביטוח נסיעות מראש כולל ביטוח ביטול נסיעה. הילד כעת עם חום גבוהה ולא מרגיש טוב, האם אישור מרופא ילדים מספיק להפעלת הביטוח של ביטול נסיעה? (בפוליסה רשום אישור מרופא מומחה) והאם ההחזר יהיה גם עבור ההורים? תודה!

שלום רב, אני מניח שתשובתי ניתנת אולי באיחור , ואני מתנצל על כך. התשובה לשאלה תלויה בפוליסת הביטוח שרכשתם. בלק מהחברות אולי יסתפקו באישור של רופא ילדים ובחלק מהחברות אישור רופא ילדים אינו מספק ויש להוכיח שאכן הייתה בעיה רפואית מהותית שנדרשה לטיפול לכל הפחות בחדר מיון (חדר מיון של בית חולים או קהילתי). בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל