אבחון מחו״ל לאבחון ישראלי איך עושים זאת?

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

24/08/2023 | 11:11 | מאת: איילה

יש לי חברה שעשתה בדיקות בחול לאבחון מחלה מסויימת שהיא באה לארץ רופא אחד אמר שהוא לא מקבל, אמרו לי שהולכים לעשוצ וועדה רפואית, אבל מה זה איך עושים ואיך עושים את זה?

שלום איילה, לצערי לא הצלחתי להבין את שאלתך ולדעתי זה גם לא הפורום המתאים לשאלות בסגנון הזה . יש סוגים רבים של ועדות רפואיות הבוחנות את מצבו הרפואי של אדם מסויים על מנת לדעת אם הוא זכאי להטבות או תשלומים מטעם המדינה, הצבא, חברות ביטוח וככו'. אני מציע לחזור למי שציין בפניכם את עניין הועדה הרפואית ולשאול למה התכוון . בהצלחה רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל