ביטוח אחרי אשפוז פסיכיאטרי

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

13/08/2023 | 11:18 | מאת: שי

עובדת שלנו מאושפזת למעלה מחודש במוסד פסיכיאטרי. אשפוז מרצון בגלל דכאון ונטיות אובדניות. היא אמורה להשתחרר בקרוב. יש לנו כנס בחו"ל בעוד כחודשיים. האם צפויה להיות בעיה לבטח אותה בביטוח נסיעות לחו"ל?

שלום שי , בעיקרון לא אמורה להיות בעיה לבטח אותה, אולם יש לקחת בחשבון שביטוחי נסיעות לחול אינם כוללים בהגדרה כריסוי למצבים מתחום בריאות הנפש , כל שאם יש חשש לאירוע נפשי בחו"ל יש לקחת בחשבון שלא יהיה לכך כיסוי. מעבר לכך , אמור להיות בסדר מבחינת רכישת ביטוח בברכה ובהצלחה בכנס, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל