עדכון חברת ביטוח על שבר

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

01/06/2023 | 17:10 | מאת: דוד

שלום, אני עם משפחה אמורים לנסוע לחול ועשינו כבר ביטוח, הילדה נפלה על היד ושמו לה גבס.. האם צריך לעדכן את חברת הביטוח? תודה

שלום דוד, קודם כל החלמה מהירה לילדה ולמרות הכל שתהנו בטיול. מבחינת חברת הביטוח - לא רק שצריך לעדכן, זו גם חובתך על פי חוק. לכן המלצתי היא לעדכן מייד את חברת הביטוח ולשלוח המידע הרפואי לחברת הביטוח. מאחר ולא מסרת פרטים על סוג השבר והגבס, יכול להיות מצב גם שאם טיסתכם קרובה, עלולה להיות בעיה עם הגבס ככל שמדובר בגבס סגור (יש מצבים בהם נדרשת חריצה בגבס לפני טיסה או אף החלפתו לגבס אחר), ועל כך הייתי ממליץ להתייעץ גם עם הרופא המטפל. ככל שאין איסור על טיסה, חברות הביטוח אמורות לדעת לבצע התאמות לפוליסה בהתאם למצב הרפואי החדש שנוצר. בברכה והחלמה מהירה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל