תקופת ביטוח מקסימלית

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

24/05/2023 | 13:36 | מאת: איטה

מהי תקופת ביטוח בריאות מקסימלית ברצף עבור גיל 67/68 לארה"ב. והאם יש תקופה מינימלית של שהות בישראל בין תקופת ביטוח בריאות אחת לשניה. או לדוגמא, מספיק למשל שבוע בישראל ושוב אפשר לרכוש פוליסת ביטוח בריאות ארה"ב לתקופה המקסימלית האפשרית? תודה רבה

שלום איטה , ביטוחי נסיעות לחו"ל בדרך כלל מוגבלים לתקופה של חצי שנה אולם פרמטרים שונים שקשורים לנתונים של מבוטח ספציפי עלולים לקצר את תקופת הביטוח המקסימלית שחברה תהיה מוכנה להתחייב אליה. יש לבחון את הנושא מול חברת הביטוח . בקשר לשהות בישראל - בעיקרון ברגע שתקופת הביטוח מסתיימת , יש לרכוש ביטוח חדש. הנושא של שהות בישראל בא מהמקום בו אדם המבקש לרכוש ביטוח נסיעות לחו"ל יכול לעשות זאת רק בהיותו בישראל , כך שאין חשיבות לכמה זמן נמצאים בארץ אלא לעובדה שהרכישה נעשית מישראל. בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל