אוסטראופרוזיס- ביטוח חו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

08/11/2022 | 09:34 | מאת: ענת מורן

האם ידוע על מחוייבות בהרחבת ביטוח חו"ל בשל אוסטראופרוזיס מטופל בכדורים?

שלום ענת, אין חובה להרחיב כיסויים בביטוח. יחד עם זאת, לחברה הזכות שלא לקחת סיכון ביטוחי ללא רכישה של הרחבה מתאימה. מעבר לכך, גם לך לא הייתי ממליץ לצאת לחו"ל עם מחלה פעילה ללא כיסוי מתאים, שכן אם חס וחלילה תהיה החמרה של המחלה, לא יהיה לכך כיסוי והוצאות רפואיות בחו"ל עלולות להיות מאוד יקרות. אם סוכן הביטוח או חברת הביטוח ממליצים על רכישת הרחבה, אני מציע לשקול זאת בחיוב. בברכה רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל