ביטוח שלא חוייב ע"י החברה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

15/10/2022 | 08:32 | מאת: עודד

בצעתי בטוח חול ע"י סוכן, לאחר שנתיים !!! פנתה אלי חב הביטוח בטענה שהסכום לא חוייב, - כנראה תקלה שלהם או של הסוכן, אם כך כנראה שהייתי ללא כיסוי ביטוחי במהלך הטיול ???

שלום עודד, לא בהכרח יש קשר בין חיוב הפרמיה לכיסוי הביטוחי. לרוב, די בהוכחה שסוכן הביטוח העביר את הפרטים המלאים לחברת הביטוח על מנת לערוך את הביטוח בכדי שהכיסוי הביטוחי יהיה בתוקף. לעיתים קורות תקלות בחיובי פרמיות . עצם בקשת החיוב של חברת הביטוח מעידה על כך שמבחינת חברת הביטוח , הכיסוי היה בתוקף, אחרת מדוע לחייב עבורו?! בברכה, רן

18/10/2022 | 14:21 | מאת: עודד

תודה לתשובה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל