ביטוח נסיעות לחו״ל לאישה מבוגרת

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

11/09/2022 | 23:11 | מאת: איתי

היי, לפני כחצי שנה קבענו טיסה לחו״ל חודש הבא, יחד עם סבתא שלי בת ה74. זמן קצר לאחר מכן, התגלה לה גידול במעי הגז, ולכן היא נאלצה לפני כחודש לעבור את הניתוח המעי הגס. חשוב לציין שגם לפני כ3 חודשים היה לה אירוע מוחי קל. אממה, אנחנו עדיין מעוניניים לנסוע איתה. אבקש לדעת האם זה אפשרי לבטח אותה למרות כל המקרים? כמו כן, האם במידה והיא לא תרגיש טוב כמה ימים לפני הטיסה היא תוכל לבטל את הטיסה ולקבל החזר ? מה עןשים בסיטואציה כזו ? אבקש לקבל תשובה כאן 🙏🏻 תודה רבה

שלום איתי, באופן כללי וללא קשר לביטוח כזה או אחר, מומלץ ראשית להתייעץ עם הרופאים המטפלים שלה על מנת לקבל את אישורם לכך שהיא יכולה לצאת מהארץ מבחינת תהליך החלמה ומעקבים נדרשים. מבחינת הביטוח - ככל שמצבה הרפואי מאפשר יציאה לחו"ל יש להמציא לחברת הביטוח את כל המסמכים הרפואיים העדכניים ולבחון את התאמתה לביטוח נסיעות לחו"ל מבחינה חיתומית. במצב רפואי יציב ברמה העקרונית ניתן לרכוש ביטוח נסיעות לחו,ל. בקשר לביטול הנסיעה - יש לבחון את תנאי הפוליסה המזכים בהחזר כנגד ביטול נסיעה. אני ממליץ להיעזר בשירותיו של סוכן ביטוח המתמצא בביטוחים אלו כך שדברים לא יפלו בין הכיסאות. בהצלחה.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל