ביטוח נסיעות שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

30/08/2022 | 12:03 | מאת: רחלי ד

שלום סגרתי נסיעה לתאילנד עם בעלי בחודש ינואר וסגרתי ביטוח נסיעות ב4/8 בתאריך 26/8 בעלי אושפז בגלל חשד לאירוע לבבי שנשלל האם אני מחוייבת להודיע לחברת הביטוח? אודה לתשובתכם

שלום רחלי , התשובה היא כן. חלה חובה להודיע על שינוי במצב הרפואי שחל בין רכישת הפוליסה לתאריך תחילת הכיסוי . הוראה זו למיטב ידיעתי קיימת בכל חברות הביטוח, כתובה בכל פוליסות הביטוח וגם שאובה מהוראות חוק חוזה הביטוח. לפיכך יש ליצור קשר עם חברת הביטוח ולעדכן את החברה במצב הרפואי שהשתנה. אגב, ככל שמדובר רק על חשש ללא שום ממצאים או בעיה לבבית מוכחת, אני מעריך מבחינה חיתומית שלא אמורה להיות לזה השפעה מהותית על הכיסוי או על פרמיית הביטוח. רק בריאות רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל