כמה זמן אחרי צנתור ואבלציה יש כיסוי ביטוחי לחול

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

11/07/2022 | 14:04 | מאת: יעל

בעלי עבר צנתור ואבלציה ובעוד חצי שנה אנו מעונינים לטוס לחו"ל. במידה והכל יהיה תקין בריאותית עד אז, האם לדעתך ניתן יהיה לבטח רפואית ללא החרגות בנושא קרדיולוגי ? תודה

שלום יעל , ברמה העקרונית התשובה היא כן . ככלל, בביטוחי נסיעות לחו"ל אין החרגות על מצב רפואי קודם , אלא נדרשת רכישה של הרחבה ייעודית לכיסוי אירועים רפואיים חירומיים שעלולים לנבוע מהמצב הרפואי הידוע או כזה שהיה . חצי שנה לאחר צנתור ואבלציה בדרך כלל אין מניעה מרכישת ביטוח נסיעות לחו"ל. בריאות איתנה ונסיעה טובה רן

13/07/2022 | 14:23 | מאת: יעל

תודה רבה על התשובה המפורטת.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל