הארכת ביטוח לשוהה בחו"ל שחלה שם בקורונה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

19/06/2022 | 06:14 | מאת: משה

רוצה לברר אם אפשר להאריך מהארץ את תקופת הביטוח לשוהה בחו"ל שנדבק שם בקורונה ונמצא שם כעת בבידוד

שלום משה, שאלתך חסרה מידע רב בכדי שיהיה אפשר לענות עליה ועל כן הדרך הפשוטה ביותר היא ליצור קשר עם חברת הביטוח או סוכן הביטוח דרכם נרכש הביטוח ולברר את הפרטים. ברוב חברות הביטוח היום יש כיסויים שהינם ייעודיים לקורונה ומאפשרים הארכה אוטומטית של הכיסוי במקרה המתואר על ידך, אולם אינני יודע אם המבוטח רכש את הכיסוי הייעודי, מה תנאי הפוליסה וכדומה ולכן כאמור - יש ליצור קשר עם חברת הביטוח הרלוונטית. בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל