שילוח אווירי ל- Humira

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

18/06/2022 | 09:00 | מאת: אילן

הבן של נוסע לחצי שנה לארהב ואוסטרליה. הוא לוקח אחת לשבועיים זריקת humira. מכבי מוכנים לתת לו תרופה רק ל- 3 חודשים. לאיר 3 חודשים, אנו נצטרך להטיס לו את התרופה לארהב. מי מבצע טיסות אוויריות של תרופות? מה הפרוצדורה?

שלום אילן, אינני מכיר את הפרוצדורה הספציפית למשלוח של תרופות לארה"ב, קל וחומר תרופות הניתנות בהזרקה וממילא נדרש גם שינוע מיוחד וגם רופא מקומי על מנת לתת את התרופה. ורופאים מקומיים אינם ממהרים לתת תרופות שהמקור שלהן אינו מאותה מדינה או מפוקח על ידי המדינה בה הם פועלים . בכל מקרה יש מספר בתי מרקחת בישראל המבצעים שליחת תרופות לחו"ל, מציע להתייעץ איתם (חיפוש בגוגל...) בהצלחה.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל