ניתוח בקע בטני חודשיים וחצי לפני טיסה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

01/04/2022 | 21:31 | מאת: רחלי

שלום בעלי אמור לעבור בעוד כשבוע( אפריל) ניתוח בקע בטני בלפרוסקופיה. תאריך הטיסה חל בתחילת יולי. מה המשמעות לגבי הזמנת ביטוח לחו"ל? תודה מראש רחלי

שלום רחלי , ראשית אאחל לבעלת הצלחה רבה בהליך הרפואי . לאחר סיום ההליך הרפואי וכאשר מסתיים המעקב ויש סיכום מהרופא המטפל, ניתן לבחון רכישת ביטוח. יש להצהיר על הבעיה ולהמציא את המסמכים הרפואיים לחברת הביטוח. אם הכל תקין אחרי ההליך ואין השלכות נוספות, לכל היותר אולי תידרש לרכוש הרחבה ספציפית למצב רפואי קודם כנגד סיבוכים שעלולים להתרחש חו"ח בחו"ל. בהצלחה רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל