נסיעה לחול לצורך אבחון רפואי

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

09/07/2021 | 15:32 | מאת: אנינומי

מה הפרוצדורה לאבחון רפואי בחול ?אם אני מעוניינת לנסוע בשביל ללכת ולהיבדק בדם ובביופסיה כדי לקבל אבחון אמין אצל רדיולוג מומחה אן מומחה אחר בחוץ לארץ מה אני צריכה לעשות ?ואיך עובד ההליך ?

שלום רב, השאלה היא כללית מאוד ולא ברור אם הנסיעה היא במסגרת פרטית או שיש לך ביטוח רפואי (אם יש ביטוח רפואי הם יכולים לסייע במציאת הרופא המתאים ). גם לא ברור על איזה חו"ל מדובר. באופן כללי - אם היציאה לחול היא באופן פרטי, ניתן ליצור קשר עם כל ספק רפואי בחול באמצעות אתרי האינטרנט שלהם לקבוע תור לביצוע בדיקה. חשוב מאוד להצטייד בכל המידע הרפואי הקיים מתורגם לאנגלית . בהערת אגב ולעניות דעתי מתוך ניסיון רב שנים עם פעילות בחו"ל - רמת שירותי הרפואה בישראל גבוהה מאוד במיוחד אם מדובר על בדיקות אבחון כגון דם , ביופסיה או רדיולוגיה. לקבלת חוות דעת שנייה בחול נוסעים בד"כ כתוצאה מצב רפואי מיוחד . בהצלחה.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל