פיצוי על הפסד ימי טיול כתוצאה מבעיה רפואית

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

15/03/2020 | 14:48 | מאת: רפאל כהן

רכשתי בטוח רפואי עם דמי בטול מורחבים לשייט מאורגן. ביום השני להפלגה ארעה תקרית רפואית שלא איפשרה לי לעזוב את האנייה 11 ימים. באנייה היה מרכז רפואי גדול שכלל רופא, אחיות וחדרי טיפול. לאורך 11 ימי השייט לא היו בתי חולים במסלול האניה. האם מגיע לי פיצוי בגין הפסד ימי טיול בירידה מהאנייה לסיורי קרקע מעבר להוצאות רפואיות להם יש לי פרוט וקבלות.

שלום רפאל, מהיכרותי עם פוליסות הביטוח השונות אין כיסוי לאבדן הנאה, אלא להוצאות רפואיות בלבד . בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל