הרחבת ביטוח לנוסע לחו"ל למקרה של הדבקות בקורונה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

28/02/2020 | 22:59 | מאת: רונן

האם יש אפשרות להרחיב את הביטוח נסיעות הקיים והבסיסי למקרה של הדבקות בקורונה קרי אשפוז בידוד וטיפול בחו"ל?

שלום רונן, הידבקות בקורונה אינה שונה מכל מצב רפואי אחר המכוסה במרכיבי הכיסוי השונים של פוליסות הביטוח. יחד עם זאת, מעבר לפן הרפואי, הידבקות בקורונה עלולה לייצר גם מצב של הארכת תקופת הביטוח , שינוי מועדי חזרה ושהות ארוכה מהמתוכנן בחו"ל עבור מלווים. מצב זה מייצר הוצאות נוספות למבוטח שלא בהכרח תכוסינה על ידי הפוליסות השונות שכן לרוב, מצבים אלו מאופיינים בתקרת כיסוי ספציפית. אינני מכיר כיום בשוק הרחבות מיוחדות למגיפות. בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל