עדכון פרטי פוליסה לאחר ביקור במיון

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

01/02/2020 | 10:47 | מאת: שיר

שלום, בעלי ואני רכשנו פוליסת ביטוח בה הצהרנו כי לא ביקרנו במיון ולא אושפזנו בחודשים האחרונים. מספר ימים לאחר מכן בעלי איבד הכרה ופתח את ראשו באמצע הלילה ופניתי אותו למיון לקבלת טיפול רפואי. במיון הדביקו את החתך ועשו בדיקות שכולן יצאו תקינות. האם עליי לעדכן את חברת הביטוח בדבר הביקור במיון? מה ההשלכות לכך לכיסוי הרפואי של בעלי? אנחנו טסים בעוד 10 ימים, לתשובתך אקדים תודה.

שלום שיר , על אף שמדובר בעניין של מה בכך מבחינה ביטוחית, יש לעדכן את חברת הביטוח. לעניות דעתי לא אמורה להיות לזה השפעה על הכיסוי של בעלך, אולם לכל חברת ביטוח יש את מדיניות החיתום משלה. בברכת החלמה מהירה לבעלך וטיסה נעימה. רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל