ביטוח נסיעות לחול לאזרח ישראלי ללא קופת חולים

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

12/09/2019 | 16:47 | מאת: לילי

בני הוא אזרח ישראלי החי בחול קרי אין לו קופת חולים בארץ. הוא הגיע ארצה לביקור , ומפה הוא ממשיך לטיול של 5 חודשים להודו באיזו חברת ביטוח הוא יכול לבטח את עצמו בביטוח נסיעות לחול?

שלום לילי, חברות הביטוח בישראל בד"כ דורשות שיהיה כיסוי בקופות החולים מכיוון שבמקרה של אירוע בחו"ל והשבה לארץ לאחר האירוע, יש להבטיח את המשך מתן הטיפול הרפואי על ידי הקופה. אם הוא גר דרך קבע בחו"ל, אני מציע לבחון באמצעות אחת החברות במדינה בה הוא מתגורר דרך קבע. בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל