רכישת פוליסת ביטוח נסיעה לחו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

03/08/2019 | 10:19 | מאת: ליאור

שלום רב, בעת רכישת פוליסת נסיעות לחו"ל של לאומי קארד, שמתי לב כי עלי לאשר את הסעיף הבא:"אני מאשר כי כל המבוטחים נמצאים כעת בישראל, ושרכשתי ביטוח עבור כל ימי הנסיעה לכל הנוסעים", כדי לאשר את רכישת הפוליסה. מה הסעיף הזה אומר?

שלום ליאור, על מנת לקבל את המשמעות המלאה והפרשנות הנדרשת, מומלץ לפנות לחברת הביטוח ישירות. אני רק יכול לציין כי ביטוח נסיעות לחו"ל ניתן לרכוש רק לפני היציאה מהארת, אחרת אין לו תוקף (זה החלק הראשון של המשפט) והביטוח צריך להיות לכל ימי הנסיעה עבור כם מי שביקשת לרכוש עבורו ביטוח. לדוגמא: אם הנסיעה מתוכננת ל 10 ימים, צריך לרכוש את כל ה 10 ימים ולא חלק מהם. בברכה רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל