הגעה למיון 5 ימים לפני נסיעה לבעייה שכוסת

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

14/07/2019 | 23:43 | מאת: אריק

רן שלום, רכשתי ביטוח נסיעות לחול לפני כחודש בעת רכישת כרטיס הטיסה. הביטוח כולל מצב רפואי קיים. היום ניגשתי למיון מאחר ולא הרגשתי טוב וקשור בעקיפין להחרגה שיש לי בביטוח. לפי קריאתי בתגובתך עליי לעדכן את החברת ביטוח. האם המשמעות שידרשו שוב מכתב מהרופא המטפל שאין מניעה לטוס( כפי שנדרשתי ברכישת הביטןח) או פשוט יבטחו וידרשו תשלום נוסף. במיון מצוין כי אני משתחרר במצב כללי טוב. ומאחר והטיסה עוד 5 ימים אני חושש שלא אספיק להנפיק מכתב נוסף מהרופא המטפל. אודה לדעתך .. תודה

שלום אריק, עליך לדווח לחברת הביטוח על המיון. חברת הביטוח הסכימה לבטח אותך תוך הסתמכות על מצבך הרפואי ביום רכישת הביטוח. שינוי במצבך הרפואי (וביקור במיון נחשב שינוי במצב רפואי) מחייב הודעה כיוון שזה מהווה שינוי בתנאים עליהם הסכימה חברת הביטוח. במילים אחרות, אם לא תדווח הדבר עלול להתפרש כהפרת חוזה הביטוח מה שעלול לפגוע בכיסוי הביטוחי שלך בעת השהייה בחו"ל. בברכה רן

15/07/2019 | 08:38 | מאת: אריק

רן תודה על תשובתך. אבל האם יש סיכוי שבגלל הגעתי למיון הם לא יסכימו לבטח אותי ?? כאשר שוחררתי מהמיון במצב טוב?? או שרק בגלל המקרה ידרשו תוספת השלמה במחיר שזה אין לי בעיה לשלם.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל