בקע משפעתי ללא דחיפות בביצוע ניתוח תיקון

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

30/05/2019 | 13:03 | מאת: מור

שלום רב אני במעקב בנושא בקע מפשעתי דו"צ רופא מומחה ייעץ על ניתוח לפרוסקופי לתיקון הבקעים ללא דחיפות לאחר שאחזור מחו"ל רכשתי עוד קודם ביטוח רגיל לחול האם עליי לדווח על המצב. האם מדובר בהחמרת מצב והאם יאפשרו לרכוש הרחבה הייתכן שיסרבו לבטח אותי תודה מראש

שלום מור, בוודאי שעלייך לדווח ולאפשר לחברת הביטוח לקבוע את תנאי הקבלה בהתאם למידע שיועבר אליהם. אי דיווח עלול לגרום לדחיית תביעות ואף לביטול הפוליסה על ידי חברת הביטוח. בברכה רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל