ביטוח רפואי אחרי שבר ברגל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

21/02/2019 | 12:52 | מאת: אוריה

גיל 61. בריאות תקינה מאד. שבר ברגל לפני 6 שבועות וניתוח נוסף להוצאת ברגים בעוד 6 שבועות. האורתופד רשם כי יכולה לטוס לחו"ל באפריל. בפניה לחברת הביטוח בה מבטחת כל הנסיעות שלי-הפקידה טענה כי בכלל לא יאשרו לי את הביטוח (לא שהסכום המופקד יוגדל אלא לא יאושר ביטוח). האם זוהי תשובה סבירה? ואם לא-איזה חברות ביטוח יכולות לאשר (עם חיתום)טיול (אירופה קונבנציונלי ,לא טרק) ?

שלום אוריה , האם הנסיעה היא לאחר הוצאת הברגים או לפני ? כי אם לאחר הוצאת הברגים, אכן עלולה להיות כאן בעיה שכן חברות הביטוח תרצנה לדעת שהליך הוצאת הברגים עבר בשלום ולפיכך צריך להמתין עד לאחריו ולהחלמה . אם הטיול מתוכנן לפני הוצאת הברגים, חברות שונות כיום בשוק יודעות לבצע הליך חיתום ובתנאי שבידיך על המסמכים התומכים בכשירות הבריאותית הכרוכה במאמץ בעת נסיעה לחו"ל (הליכה מרובה וכדו) החברות הן פספורטכארד, הפניקס, הראל וכדומה. בברכה, רן

21/02/2019 | 15:09 | מאת: אוריה

תודה רבה על התשובה המהירה והמקצועית. ברשותי אישור האורתופד המטפל והמנתח לכך שיכולה לטוס לחו"ל באפריל. הוצאת הברגים 1.4 הטיסה 23.4- מכאן אני מבינה שיש לחכות כשבוע לאחר הוצאת הברגים כדי לסגור את נושא הביטוח? וכן--אני מדברת על אחת מהחברות שציינת כמובן-שם ערכתי את הבירור הראשוני. ושוב תודה רבה על המענה -נדיר במחוזותינו .

שלום רב, יש שתי אפשרויות במצב עניינים שכזה: הראשונה, להמתין לאחר סיום ההליך הרפואי להוצאת הברגים ולהחלמה על מנת שניתן יהיה לרכוש ביטוח. ממליץ להצטייד בסיכום מהאורטופד של המעקב האחרון שיבוצע כיוון שבחברות השונות ככל הנראה יבקשו לראות סטטוס עדכני ביותר השניה - אם רכשתם את הנסיעה וחשוב לכם כיסוי לביטול נסיעה, לבחון אפשרות לרכוש ביטוח כבר עכשיו עם חריג לבעיה האורטופדית, כך שאם חס וחלילה יהיה צורך לבטל את הנסיעה מסיבות המנויות בפוליסה ואינן קשורות בחריג האורטופדי, יהיה לכך כיסוי. ולאחר סום המעקב על הבעיה האורטופדית, להציג את המסמכים לחברת הביטוח ולבקש שינוי בהחלטת החיתום . בברכה ובהצלחה רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל