ב. חיים

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

20/10/2000 | 18:58 | מאת: ziv

שלום רב אני מאובחן כחולה טרשת נפוצה הייתי מעונין לדעת האם ישנה אפשרות שאני יכול לבטח את עצמי בביטוח חיים ואם כן אז במה זה כרוך. האם הפרמיות שאני אמור לשלם גבוהות מהרגיל וכו' תודה זיו

26/10/2000 | 09:06 | מאת: יריב אבני

זיו שלום. אינני יכול לתת לך תשובה מדויקת, אך מנסיוני ניתן לבטח חולה טרשת נפוצה בכפוף להוכחת מצב בריאות באמצעות מסמכים רפואיים בביטוח חיים בלבד ( ללא כיסוי לאובדן כושר עבודה), עם תוספת שך 75% לתעריף. כלומר באמצעות תשלום גבוה יותר תסכים חברת הביטוח לבטחך, כדאי לך לפנות לסוכן הביטוח שלך, תוכל גם להעזר בי ע"י יצירת קשר עמי בכתובתי הפרטית. בהצלחה.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל