הארכת ביטוח נסיעות לחו"ל מעבר לשנה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

05/10/2018 | 04:00 | מאת: ענת

אנחנו שוהים כבר שנה בברזיל בשבתון של בעלי מטעם מכון וולקני.עד כה חברת הביטוח הראל האריכה את הביטוח שלנו . 4 ימים לפני תום השנה הודיעו שלא מוכנים להאריך את הביטוח מעבר לשנה. (לשמחתנו לא נזקקנו לביטוח עד כה לא הגשנו כל תביעה לחברה) מה ניתן לעשות?

שלום ענת, כרגע האפשרויות העומדות בפנייך הן ביטוח רפואי בינלאומי שאותו ניתן לרכוש מכל מקום בעולם בכפוף להליך הצטרפות וחיתום רפואי. החברות המציעות ביטוח כזה הן דיוידשילד (גילוי נאות: אני מועסק על ידי חברה זו), לברת bupa האנגלית, חברת AXA (כוללת סניפים במקומות שונים בעולם, אולי גם בברזיל ) או פשוט חיפוש בגוגל של relocation health insurance. לתשומת ליבך - מדובר בביטוחים רפואיים הכוללים מרכיבי כיסוי רבים ושונים מהותית מביטוחי נסיעות לחול וכמובן אינם כוללים מרכיבים של כבודה, מטען , קיצור נסיעה וכדומה. כמו כן גם הפרמיות גבוהות יותר. בהצלחה. רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל