ביטוח לאחר יציאה לחול

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

09/08/2018 | 15:46 | מאת: נעם

שלום, אני נמצאת בגרמניה ורוצה להוציא "ויזת חופשת עבודה". לצורך כך יש צורך בביטוח רפואי, ולא עשיתי ביטוח לפני נסיעתי. איך אפשר לעשות ביטוח כשאני כבר בחו"ל? והאם יש הצעות לביטוח לטווח ארוך שיהיו אטרקטיביות? תודה

שלום נעם, יש אפשרות לרכוש ביטוח כשנמצאים כבר בחו"ל, אולם מדובר בביטוח רפואי ולא בביטוח נסיעות לחו"ל. עלות אטרקטיבית זה כבר בעיני המתבונן וביחס להיקף הכיסוי הנרכש. ביטוחים כאלה ניתן למצוא בדיוידשילד (גילוי נאות - הח"מ מועסק על ידי חברת דיוידשילד) שמוכרת ביטוחי רילוקישיין לשוהים בחו"ל. ישנן גם חברות אחרות שניתן למצוא בגוגל (בחיפוש המילים relocation health insurance ) בהצלחה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל