ביטוח. נסיעות חול ב2. חברות

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

23/04/2018 | 14:56 | מאת: ארי

שלום. האם אפשר לעשות ביטוח נסיעות חול בשתי. חברות שונות. באותה נסיעה. והאם. זה מגביל אותי במשהו?

שלום ארי, ניתן לעשות ביטוח בשתי חברות לאותה נסיעה. זה לא מגביל אותך . במקרה של הגשת תביעה, תוכל לבחור מאיזו חברה לתבוע כיסוי, אולם בכל מקרה תהיה זכאי לתגמולים עד גובה הנזק בפועל , גם אם התביעה תוגש לשתי החברות (במילים אחרות אם חו"ח אירע אירוע , לא תוכל להגיש את אותה תביעה לשתי החברות ולקבל מכל אחת מהן את מלוא הנזק, כך שתגמולי הביטוח הינם כפולים מעלות האירוע). בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל