ביטוח מיוחד לחולים מיוחדים

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

17/02/2018 | 15:01 | מאת: איתן

שמעתי שיש רק חברה אחת שמבטחת חולים עם סיכון חיים. מי החברה? וגם אם חולה שנוסע ליול צריך לקחת תרכיזי תרופה בבקבוקונים סגורים בקרור זה אפשרי? צריך להודיע לחברת תעופה או אשפר לבוא עם צידינית יד עם קרחונים ולהעלות למטוס בלי הודעה מראש? זו טיסה של 2 וחצי. תודה

שלום איתן , חברת פספורטכארד מבטחת חולים בכל מצב רפואי, ובתנאי שהרופאים המטפלים מאשרים להם לצאת לחו"ל . יש לקחת בחשבון שפרמיית הביטוח נקבעת בהתאם לסיכון כמובן. גילוי נאות : הח"מ עובד בחברת האם של פספורטכארד בקשר לתרופות - לא רק שיש לוודא את העניין עם חברת התעופה, יש להצטייד במכתב מהרופא המטפל, רצוי מאוד באנגלית, עם פרטי קשר של הרופא. כידוע, העלאת נוזלים למטוס אינה עניין של מה בכך ודורשת אישורים מראש. לצורך העניין ניתן אף ליצור קשר עם הרופא של חברת התעופה (לכל חברת תעופה יש רופא) שיכול להוציא אישור מיוחד להעלאת התרופות בהתאם. בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל