נסיעה לחול אחרי היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

29/01/2018 | 10:40 | מאת: שלומית

האם היסטרסקופיה שבוצעה באישפוז יום הם נדרש לדווח לגורם מבטח בעת ביצוע ביטוח חו"ל האם זה משפיע על גובה הפרמיה?

שלום שלומית, קודם כל כן. יש לדווח על כל פרוצדורה רפואית שבוצעה בהתאם לשאלות המבטח (אם את נשאלת על החצי שנה האחרונה וההליך בוצע בחצי שנה האחרונה, יש לדווח. אגב, מצבים רפואיים מהותיים יש לדווח גם אם לא נשאלת עליהם במפורש מכח חובת הגילוי הנדרשת). היסטרוסקופיה זהו רק ההליך. מה שקובע לעניין המשמעות הביטוחית או הפרמיה זו הבעיה הרפואית שבגינה בוצעה הבדיקה. בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל