צורך בכיסוי הריון לנסיעה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

28/11/2017 | 00:07 | מאת: שרון

שלום, אטוס לארה"ב כאשר ייתכן ואהיה בהריון מאוד צעיר (שבוע 3-4), כך שאפילו לא אוכל לדעת האם אני בהריון עד למועד החזרה. האם כדאי לעשות ביטוח עם כיסוי הריון ליתר ביטחון? האם יכולות לצוץ בעיות רפואיות שדורשות כיסוי כזה? במידה ואזדקק לטיפול רפואי לא קשור ובדיקת דם תעלה שאני בתחילת הריון - האם יכולות להיות בעיות עם הכיסוי הביטוחי במידה ואין כיסוי הריון? תודה רבה.

שלום שרון , רוב תוכניות הביטוח לנסיעות לחו"ל כוללות מרכיב של הריון עד שבוע 12 ובתנאי שההריון אובחן לראשונה בחו"ל. בעיות ביטוחיות עלולות להתרחש רק אם יתברר שאירוע רפואי כלשהוא קשור להריון ושהריון זה אובחן או היה ידוע לפני היציאה לחו"ל. אני יכול רק להציע שבסמוך למועד היציאה תבצעי בדיקת הריון וככל שהתשובה תהיה חיובית , מומלץ לרכוש את הכיסוי המתאים. בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל