ביטוח נסיעות לחו"ל אחרי צנתור

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

02/11/2017 | 11:11 | מאת: סיגלית

מה טווח הזמן שצריך לעבור מרגע הצנתור על מנת להיות מבוטח והאם יש צורך באישור רפואי לטוס

שלום סיגלית, הטווח נקבע על ידי הרופא המטפל ויש חובה להמציא אישור מרופא מטפל לטוס אם הפרוצדורה בוצעה במהלך החודשיים - שלושה האחרונים. ברמה הכללית של הדברים, יש בד"כ איסור על הטיסה במהלך ה 10 -20 יום ראשונים לאחר הצינתור . לאחר מכן זה תלוי בהחלמה האינדיבידואלית של כל אחד ולבסוף רק הרופא המטפל קובע כשירות לטיסה . בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל