בית חולים בארה"ב- האם אפשר לבקש החזר כספי

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

24/09/2017 | 04:02 | מאת: יואב

שלום רן. לפני כשלושה חודשים, טיילתי בארה"ב וקיבלתי דלקת באוזן. הייתי באזור עייריה קטנה והמקום היחיד שהיה פתוח היה הבית חולים האיזורי. ראוי לציין שאני אזרח אמריקאי. הם ישר טיפלו בי והשארתי להם את הטפסי ביטוח מהארץ ואת הכתובת של דודה שלי. לפני כחודש דודה שלי קיבלה מכתב בו הם דורשים 2000 דולר! הייתי מבטוח במיגדל תרמילאים. מה לעשות?

שלום יואב, אני מניח שמאחר ומדובר בביטוח שאינו מקומי, בבית החולים לא מצאו את הדרך להתנהל מול מגדל. שני דברים עליך לעשות : 1. להגיש את התביעה למגדל עם כל פרטי האירוע ועל פי נהלי מגדל להגשת תביעה 2. ליצור קשר עם בית החולים, להבהיר להם שהתביעה הוגשה לחברת הביטוח ולבקש לשים את החשבון על hold (זה המינוח המקצועי) בזמן שחברת הביטוח מטפלת בזה וזאת על מנת להימנע מהעברת החשבון ל collection . אגב, 2000$ זה סכום סביר לטיפול בבית חולים בארה"ב. בהצלחה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל