צורך בהרחבה למצב בריאותי קיים והחמרת מצב בריאותי קיים

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

18/09/2017 | 11:53 | מאת: מוס

אני רוצה לטוס לחו"ל עם אימי בת השמונים. לפני 12 שנה היא עברת התקף לב ולפני יותר מכך אירוע מוחי קל. בשנים האחרונות מצבה הבריאותי תקין, למעט מחסור בברזל שטופל באמצעות מנות ברזל באשפוז יום (הפעם האחרונה היתה באפריל ומאז אין צורך). היא לא נוטלת תרופות (הפסיקה ליטול אספירין). האם היא צריכה להוסיף את ההרחבה של החמרת מצב קיים לביטוח נסיעות? תודה מראש!

18/09/2017 | 11:59 | מאת: מוס

בעקבות התקף הלב היא עברה צינתור אבל מאז, כאמור, מצבה תקין ולא היו אירועי לב/לחץ דם נוספים

שלום רב, הוספת הרחבה למצב רפואי קודם בגילאים אלו היא לרוב פונקציה של נהלי החיתום בחברות השונות. על אף שאת מציינת את מצבה הבריאותי התקין , יהיה עליה להמציא תמצית מידע רפואי מהרופא המטפל . די בנטילת תרופה אחת על מנת להצדיק את רכישת ההרחבה (הכוונה להצדיק מבחינתכם את הצורך ולא מצד חברת הביטוח). בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל